Koffieverrijkers, dit zijn de 7 lekkerste varianten

Koffieverrijkers, dit zijn de 7 lekkerste varianten

Koffieverrijkers worden meer verkocht dan ooit. Een creamer maakt de koffie zachter en romiger van smaak, suiker maakt de koffie zoeter en met een koffiesiroop maak je van een koffie een heuse smaaksensatie. Maak je koffie nóg lekkerder met deze 7 koffieverrijkers.

1. Karamel siroop van Monin 

Liefhebber van zoet? Dan is karamel is altijd een slimme en lekkere keuze. De karamel siroop van Monin is ook heerlijk voor in de ijskoffie. Let wel op, gebruik maar een klein beetje van deze siroop, want hij is erg sterk! Ideaal voor de zoetekauwen onder ons. 

2. Koffiecreamer van Completa

De koffieverrijker van Completa stamt nog uit je grootmoeders tijd, maar hij kan absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Deze creamer maakt je koffie zachter en romiger van smaak. Dit vond men 50 jaar geleden al lekker, maar nu nog steeds. 

3. Tiramisu siroop van Monin 

Het favoriete toetje van alle Nederlanders: tiramisu. Wie houd er niet niet van dit heerlijke dessert? Verrijk je koffie met deze bijzondere Tiramisu siroop. Ideaal voor een koffie na het eten. Maak het af met een lekkere bonbon en klaar ben je.

4. Suiker

Zoet, zoeter, zoetst. Een beetje suiker maakt een kopje koffie net wat zoeter. Deze verrijker kan je mixen met de andere verrijkers om tot een heuse smaaksensatie te komen. Je hebt vast nog wel wat suiker in huis! 

5. Salted caramel siroop van DaVinci 

Karamel zeezout is ontzettend populair geworden de afgelopen jaren. Waar je eerst alleen kon genieten van heerlijke chocoladerepen, is er nu ook een siroop van gemaakt. Deze siroop is speciaal gemaakt voor warme drankjes als koffie en thee.

6. Hazelnoot siroop van Monin

Fan van hazelnoot? Met de hazelnoot siroop van Monin geef je elk kopje koffie een lekkere hazelnoot smaak. Je kan deze siroop zelfs in je thee doen! Hij is ook lekker in cakebeslag. Je kunt het zo gek niet bedenken!

7. Koffiemelk cups

Melk in koffie is altijd goed. Koffiemelk is net even wat intenser en speciaal gemaakt voor in de koffie. Wees slim en haal koffie melkcups in huis. Makkelijk voor als je gasten krijgt en het zelf niet dagelijks gebruikt. Heerlijk in combinatie met een van de bovenstaande siropen. 

We zijn benieuwd, wat is jouw favoriete koffieverrijker?

Lees ook: