Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Koffieplaats; de verzamelplaats voor koffie en koffiebonen

Op Koffieplaats verzamelen wij alle koffie aanbiedingen en toebehoren die online te koop zijn. Wij zijn dus zelf geen webshop en verkopen dus niet zelf, maar verwijzen je door naar de shop waar je een betreffende koffie aanbieding kunt kopen.

Op deze manier helpt Koffieplaats jou bij de zoektocht naar de beste koffie aanbieding. Koffieplaats biedt je de mogelijkheid om te zoeken op prijs, merk, herkomst, categorie en webshop. Zo kun je heel gericht ontdekken waar jij het best jouw koffie kunt aanschaffen.

Het team achter Koffieplaats.nl:

  • Marte | Redactie
  • Marion | Marketing
  • Bart | Sales

Voor meer informatie kun je kijken bij onze algemene voorwaarden. Hier vind je ons privacy statement, en wil je persoonlijk contact opnemen, dan kan dat via onze contactpagina. Wij helpen je uiteraard graag om de beste Koffieaanbiedingen voor jou te vinden of je in contact te brengen met de webshop waar je een vraag over hebt.

Koffieplaats is onderdeel van Kompas Blend B.V.

Kompas Blend B.V. is een samensmelting van Kompas Publishing en FamilyBlend.

Kompas Publishing is een online media uitgever en aanbieder van vergelijkingssoftware en diverse sites waaronder Startpagina.nl, SchoolBANK en Jurkjes.nl. Met hun merken bereiken zij meer dan 10 miljoen unieke bezoekers in Nederland. Ontstaan vanuit het gedachtegoed van opportunisme, bouwen zij met een ambitieuze strategie aan hun merken en zetten zij in op drie pijlers binnen het online media publisher domein: senioren, onderwijs en zorg.

FamilyBlend is Nederlands grootste online marketing agency die al meer dan 15 jaar succesvol merken met jonge gezinnen verbindt. Het is een full service agency die haar klanten begeleidt over de gehele breedte en in totaal ongeveer 3 miljoen jonge gezinnen per maand bereikt. Haar diensten bestaan uit:

Affiliate Marketing - i.s.m. Awin.nl
Branded content marketing - i.s.m. Mamaplaats.nl
Influencer marketing - i.s.m. Mamaplaats Influencer Netwerk (MPIN)


Om onze website zo optimaal mogelijk weer te geven maken wij gebruik van cookies. Wij respecteren de privacy van bezoekers op onze website.